BAŞKANDAN

Yönetim Kurulu Başkanımızın Mesajı

30 yılı aşkın üretim, satış, pazarlama ve kalite anlayışındaki tecrübelerimiz, ile müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak ve satış sonrası hizmetlerin önemini her daim aklımızda tutarak 2012 yılından beri sizlerle beraberiz. Her geçen gün büyüyen organizasyonumuz ve artan hacmimiz doğru yolda olduğumuzun göstergesi olduğunu düşünüyoruz.

ALF ENERGY olarak ürünlerimizi TSE, TSEK, CE, ISO, EN, NFPA gibi ulusal ve uluslararası standart, norm ve yönetmeliklere uygun olarak üretmekteyiz. İstanbul’da bulunan 2.000 m2 ‘lik alana sahip tesisimizde üretimimizi alanımızda uzmanlaşarak devam ettiriyoruz.

Uygun ürünün seçimi, sunulan teknik danışmanlık, ihtiyaca göre hızlı teslim süresi ve sağlanan her türlü dokümantasyon, tabi ki zamanında devreye alma, bakım, onarım, yedek parça temini, kullanıcı eğitimi ve işletim giderlerini en aza indirme çalışmaları da satış sonrası hizmetlerimizi oluşturmaktır ki tüm bunların amacı müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır.

Toplam sahip olma maliyeti, enerji verimlilik indeksleri, yüksek verimli ürünler gibi kavramlar gittikçe önem kazanmaktadır. Bir santrifüj pompanın toplam sahip olma maliyeti incelendiğinde, pompanın ilk satın alma fiyatının, ömür boyu kullanım maliyetinin sadece %5’i kadar olduğu, asıl maliyetin ise %90’dan daha fazla oranda elektrik yani enerji giderlerinden kaynaklandığı görülmektedir. Bu nedenle ürünlerimizin yüksek verimle, yani mümkün olan en az elektrik tüketimiyle çalışabilir olmasına büyük önem veriyoruz. Enerji tasarrufu sağlayan ıslak rotorlu frekans invertörlü sirkülasyon pompaları, frekans kontrol panoları ve motor üstü frekans kontrol ünitelerini sürekli geliştirmekteyiz.

Araştırma ve ürün geliştirme çalışmalarımız bir yandan kullanım güvenirliğini arttırırken diğer yandan verimleri yükselten ve elektrik tüketimini en aza indiren çözümler üretmeye odaklanmıştır.

Bu anlayışla, ülkemize ve dünyaya, çevresel ve sosyal hassasiyetimizle hizmet etmeye devam edeceğimizi, kurumsal yapımızı geliştirerek kullanıcılarımıza daha yüksek memnuniyet sağlama çabamızı sürdüreceğimizi taahhüt eder, değerli iş birliğimizin her birimiz için daha verimli sonuçlar yaratmasını dileriz.